SALE pashokjes shoplog met o.a. Stradivarius, New Yorker & Bershka

29 december 2017 No Comments

Gisteren besloten mijn moeder en ik om gezellig een dagje te gaan shoppen in Amsterdam. Shoppen is altijd al leuk, maar met de sale toch nog net even iets leuker. Helaas dachten veel meer mensen dat en was het dan ook ontzettend druk in de stad. Toch heb ik aardig wat leuke dingen weten te vinden in de winkels om te passen dus een pashokjes shoplog kon niet ontbreken! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×