Fashion, Video

Sale pashokjes shoplog met o.a. Stradivarius, Costes & Monki

Sale pashokjes shoplog met o.a. Stradivarius, Costes & Monki

Aangezien er overal in de winkels weer sale is besloot ik een bezoekje te brengen aan Den Haag. Ik ging in eerste instantie op zoek naar een nieuwe lange broek, maar daarnaast wilde ik ook kijken welke leuke zomerse items ik met korting zou kunnen scoren. Ik neem jullie in deze pashokjes shoplog dan ook mee naar de Stradivarius, Bershka, Costes, Mango, WE, Pull & Bear, H&M & Monki. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.