Sale pashokjes shoplog met o.a. Stradivarius, Costes & Monki

Sale pashokjes shoplog met o.a. Stradivarius, Costes & Monki

1 augustus 2019 No Comments

Aangezien er overal in de winkels weer sale is besloot ik een bezoekje te brengen aan Den Haag. Ik ging in eerste instantie op zoek naar een nieuwe lange broek, maar daarnaast wilde ik ook kijken welke leuke zomerse items ik met korting zou kunnen scoren. Ik neem jullie in deze pashokjes shoplog dan ook mee naar de Stradivarius, Bershka, Costes, Mango, WE, Pull & Bear, H&M & Monki. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×