Sale pashokjes shoplog met o.a. Primark, Bershka & Stradivarius

Sale pashokjes shoplog met o.a. Primark, Bershka & Stradivarius

7 augustus 2018 2 Comments

Afgelopen week besloot ik spontaan samen met mijn moeder naar Den Haag te gaan. Ik wist namelijk dat er een heleboel SALE in de winkels hing en die kans wilde ik me natuurlijk niet laten ontgaan. Ik ging dan ook naar de Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, New Yorker en Primark en filmde wat ik allemaal heb gepast (en natuurlijk wat ik mee nam naar huis). Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Rilana 7 augustus 2018 at 19:32

  Hele leuke dingen heb je gekocht! Toch altijd fijn zo’n sale 🙂 hihi

  • Irina 7 augustus 2018 at 19:51

   Fijn he! Daarom ga ik altijd even kijken wanneer het er net hangt, hihi

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×