Rouwen, burn-out update & vakantie - make up en kletsen

Rouwen, burn-out update & vakantie plannen – make up en kletsen

18 april 2019 No Comments

Ik vond het weer hoog tijd voor een persoonlijke update! Ik besloot dan ook om weer eens een gezellige make up en kletsen video op te nemen, waarin ik het heb over o.a. het rouwen rondom mijn vader, hoe het er nu met mijn burn-out voor staat en wat mijn vakantie plannen voor dit jaar zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×