Rouw tips voor wanneer jij of een naaste iemand is verloren

Rouw tips voor wanneer jij of een naaste iemand is verloren

16 april 2021 No Comments

Vandaag een zwaardere video dan dat je misschien van me gewend bent, maar wel eentje die ik belangrijk vind om te maken. In deze video geef ik je namelijk een aantal rouw tips uit eigen ervaring, die je kunt gebruiken wanneer je zelf iemand bent verloren of een naaste wilt ondersteunen tijdens zijn/haar rouwproces. Hopelijk heb je er iets aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×