Room tour 2020

Room tour 2020

5 juni 2020 No Comments

Het is eindelijk zo ver: mijn room tour staat online! Sinds mijn room make-over serie is dit denk ik toch wel één van de meest aangevraagde video’s op mijn YouTube kanaal. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder na de laatste room make-over vlog dus het werd hoog tijd: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×