Room make-over inspiratie: vloerkleden

Room make-over inspiratie: vloerkleden

23 oktober 2018 No Comments

Zoals jullie inmiddels weten ben ik druk bezig met de make-over van mijn kamer. Het opruimen is zo goed als klaar en we zijn dan ook bijna zo ver dat ik kan gaan beginnen met het leukste deel: de make-over zelf. Ik ben dan ook nog altijd een heleboel woonwinkels aan het afgaan voor inspiratie en vandaag is het tijd om weer een van deze inspiratiepunten te laten zien. Ik besloot namelijk om eens een kijkje te nemen bij de vloerkleden van Carpetright en laat je vandaag mijn favorieten zien.

Room make-over inspiratie: vloerkleden

Het eerste vloerkleed dat mij aansprak was toch wel dit ‘Brick Design‘ kleed, dat in een heleboel kleuren verkrijgbaar is. Zelf vind ik deze twee natuurlijke tinten het mooist, maar ik moet natuurlijk eerst nog zien hoe de rest van mijn kamer er uit komt te zien voor ik een definitieve beslissing neem. Hoe dan ook lijkt zo’n natuurlijke kleur kleed mij wel heel erg mooi, omdat ik de kamer dan verder nog kan opleuken met accessoires. Dit kleed kan overal bij.

Room make-over inspiratie: vloerkleden

Het tweede kleed is een compleet andere stijl met zijn rechte witte en zwarte strepen. Toch vind ik door de kleine streepjes die elkaar afwisselen het kleed een ontzettend speels effect geven, zonder direct veel te druk te worden. De kleurcombinatie kan daarnaast ook prima en staat denk ik erg goed met de houten, zwarten en gouden details in mijn kamer.

Room make-over inspiratie: vloerkleden

Vervolgens twee totaal verschillende soorten vloerkleden: een heerlijk zachte velvet variant en een blauwe variant met abstracte figuren. Zelf ben ik namelijk echt helemaal gek op velvet: velvet kussens, velvet kledingitems, maar dus ook velvet vloerkleden. Van alle kleuren die ze verkopen bij Carpetright vind ik dit toch wel de mooiste. Juist omdat hij zo lekker clean is en bij van alles past.

Daarnaast vind ik ook juist de blauwe variant aan de rechterkant heel erg mooi, die toch net wat specialer is door de abstracte tekening. Zelf denk ik dat dit heel erg mooi kan staan, gezien ik één muur grijs en één muur jadegroen wil verven. In dit jadegroen zit ook een beetje een blauwe tint verwerkt, waardoor dit kleed er denk ik heel erg mooi bij zal staan.

Room make-over inspiratie: vloerkleden

Als laatste zag ik nog dit prachtige zachte kleed met verschillende tinten beige en wit erin verwerkt. Opnieuw denk ik dat dit kleed bij zo goed als ieder interieur zal passen door de mooie zachte natuurlijke tinten. Je ziet heel erg goed waar mijn voorkeur naar uit gaat in dit artikel. Welk kleed het uiteindelijk zal gaan worden zullen jullie dan ook nog wel voorbij gaan zien komen in mijn room make-over vlogs.

Mocht je nu benieuwd zijn naar de rest van de stijl die ik in mijn kamer wil gaan laten terug komen, dan heb ik dit Pinterest bord aangemaakt met allerlei foto’s van de stijl die ik graag wil terugbrengen. Neem daar dan ook een kijkje en laat me vooral weten welk kleed jij het mooiste vind.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×