Romantic Spring Look – Make-Up Tutorial

17 april 2016 1 Comment

Romantic Spring Look - Make-Up Tutorial

Toen ik afgelopen week de winactie video online zette kreeg ik een heleboel complimentjes, vragen en opmerkingen over de make-up look die ik droeg in die video. Vandaar dat ik besloot om een tutorial op te nemen van die make-up look! Ik nam de video anders op dan mijn andere make-up tutorials, en wil graag weten wat jij fijner vindt: deze manier of de versie met een voice-over? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Astrid 17 april 2016 at 12:52

  De look staat je heel mooi! De kleur op je ogen vind ik vooral mooi. Leuke dat je er een tutorial van hebt gemaakt! Leuk ook om de foundation van Kiko te zien, daar was ik al benieuwd naar. De kleur past goed bij je zo te zien. Enne, leuk dat je ‘gewoon’ praat in plaats van een voice-over hoor!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×