Beauty, Video

Romantic Spring Look – Make-Up Tutorial

Romantic Spring Look - Make-Up Tutorial

Toen ik afgelopen week de winactie video online zette kreeg ik een heleboel complimentjes, vragen en opmerkingen over de make-up look die ik droeg in die video. Vandaar dat ik besloot om een tutorial op te nemen van die make-up look! Ik nam de video anders op dan mijn andere make-up tutorials, en wil graag weten wat jij fijner vindt: deze manier of de versie met een voice-over? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Astrid
    17 april 2016 at 12:52

    De look staat je heel mooi! De kleur op je ogen vind ik vooral mooi. Leuke dat je er een tutorial van hebt gemaakt! Leuk ook om de foundation van Kiko te zien, daar was ik al benieuwd naar. De kleur past goed bij je zo te zien. Enne, leuk dat je ‘gewoon’ praat in plaats van een voice-over hoor!
    Astrid onlangs geplaatst…L’Oréal Color Riche Les Ombres reviewMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.