Rimmel Provocalips

22 december 2015 1 Comment

IMG_2455

Toen ik laatst bij het Kruidvat stond en zag dat er een actie was waarmee je op alle producten van Rimmel 2 voor de prijs van 1 kon krijgen, kon ik dat natuurlijk niet weerstaan. Ik had al veel goede verhalen gehoord over de Provocalips van Rimmel, en wilde dit zelf wel eens uittesten. Ik nam twee kleuren mee: 550 en 410.

IMG_2457

Het idee van de Provocalips is dat je twee stappen hebt. Stap 1 is het aanbrengen van de kleur, en stap 2 is een doorzichtig laagje dat er voor moet zorgen dat de kleur tot 16 uur blijft zitten op de lippen. Beide applicators zijn gewoon simpel, net als die van een lipgloss. Het effect wat het product geeft ziet er echter niet uit als een lipgloss, maar dat zul je hierna zien.

IMG_2464

Dit zijn de swatches op mijn arm. Van links naar rechts zie je 410 Not Guilty, 550 Play With Fire en de tweede, doorzichtige stap van de Provocalips. De kleuren zien er mooi uit, en vooral Not Guilty vind ik echt een hele mooie kleur. Toen ik de swatches een paar minuten later van mijn arm wilde halen, ging dit niet volledig: ze blijven dus zeker wel heel erg goed zitten!

410 Not Guilty

IMG_2516

IMG_2521

Not Guilty is toch wel mijn favoriet van de twee, omdat ik net iets meer van de wat paarserre tinten ben. Zoals je kunt zien heeft de kleur zeker wel glans over zich, maar niet zoveel als over een lipgloss. Zelf vind ik dat heel erg fijn, aangezien ik totaal niet houd van het effect van een lipgloss.

550 Play With Fire

IMG_2503

IMG_2510

Ook Play With Fire vind ik heel erg mooi: een klassiek rode kleur met een glans. Perfect voor met de kerstdagen; zeker aangezien de kleur heel erg goed blijft zitten: ook als je gegeten hebt.

Al met al snap ik alle goede verhalen die ik over de Provocalips heb gehoord heel goed. De kleuren zijn mooi en ze blijven ook daadwerkelijk goed en lang zitten. Nog een voordeel: ze geven niet af. Geen afdruk op je glas wanneer je drinkt, of op je hand wanneer deze per ongeluk langs je mond komt. Top!

De Provocalips van Rimmel zijn te koop voor €11,95 per stuk.

1 Comment

 • Mariska 22 december 2015 at 16:06

  Ik had de actie ook gezien. Normaal vind ik Rimmel eigenlijk helemaal geen fijn merk, maar deze foto’s hebben mij van het tegenovergesteld overtuigd! Ziet er echt heel goed uit!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×