Revolution Bird of Paradise palette testen

Revolution Bird of Paradise palette testen

3 juni 2020 2 Comments

Ik kwam het Revolution Bird of Paradise palette online tegen en wist meteen dat ik hem wilde hebben. Het palette bestaat namelijk volledig uit allerlei felle kleuren die ook nog eens voor het grootste deel mat zijn van finish. Laat dat nu precies zijn waar ik de afgelopen tijd in mijn Spelen met make up serie zo veel naar grijp! Ik besloot het palette dan ook goed voor jullie te testen door twee verschillende ooglooks ermee te maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Rachel 4 juni 2020 at 09:06

  Ziet er goed uit! Wat een mega tof palette, dit kan je altijd goed combineren 🙂

 • Natiza 3 juni 2020 at 20:01

  Toffe looks gemaakt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×