Beauty, Video

Revolution Bird of Paradise palette testen

Revolution Bird of Paradise palette testen

Ik kwam het Revolution Bird of Paradise palette online tegen en wist meteen dat ik hem wilde hebben. Het palette bestaat namelijk volledig uit allerlei felle kleuren die ook nog eens voor het grootste deel mat zijn van finish. Laat dat nu precies zijn waar ik de afgelopen tijd in mijn Spelen met make up serie zo veel naar grijp! Ik besloot het palette dan ook goed voor jullie te testen door twee verschillende ooglooks ermee te maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Rachel
  4 juni 2020 at 09:06

  Ziet er goed uit! Wat een mega tof palette, dit kan je altijd goed combineren πŸ™‚

 2. Reply
  Natiza
  3 juni 2020 at 20:01

  Toffe looks gemaakt!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.