Revolution Bird of Paradise palette testen

Revolution Bird of Paradise palette testen

3 juni 2020 2 Comments

Ik kwam het Revolution Bird of Paradise palette online tegen en wist meteen dat ik hem wilde hebben. Het palette bestaat namelijk volledig uit allerlei felle kleuren die ook nog eens voor het grootste deel mat zijn van finish. Laat dat nu precies zijn waar ik de afgelopen tijd in mijn Spelen met make up serie zo veel naar grijp! Ik besloot het palette dan ook goed voor jullie te testen door twee verschillende ooglooks ermee te maken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Rachel 4 juni 2020 at 09:06

  Ziet er goed uit! Wat een mega tof palette, dit kan je altijd goed combineren 🙂

 • Natiza 3 juni 2020 at 20:01

  Toffe looks gemaakt!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×