Revolution adventskalender 2021 unboxing

Revolution adventskalender 2021 unboxing

15 oktober 2021 1 Comment

Vandaag is het opnieuw tijd voor een adventskalender unboxing video! Ik laat je de Revolution adventskalender 2021 zien, vol met make-up producten en verkrijgbaar voor €49,95. Is de kalender deze prijs ook waard? Dat bekijken we samen in deze video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Heidi 17 oktober 2021 at 09:53

  Is altijd fijn om te zien wat er in leuke Adventskalender zit.
  Leuke product die er in zitten.
  Ik zelf ga nooit zo ietsjes kopen mee dat ik al genoeg make-up heb.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×