Revolution adventskalender 2019 unboxing

Revolution adventskalender 2019 unboxing

29 september 2019 No Comments

Tijd voor alweer de vierde  adventskalender unboxing van dit jaar! Ik liet jullie eerder al adventskalenders van Essence, Action en Primark zien, maar vandaag is het tijd voor de adventskalender van Revolution. Aangezien dit toch wel mijn favoriete budget make-up merk is was ik heel erg benieuwd of de kalender de moeite waard zou zijn. Ik open dan ook alle vakjes voor je, zodat je zelf een beslissing kunt nemen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×