Review | Serena’s Stijlgids

5 mei 2015 4 Comments

IMG_0717

Voor de echte bloglezers onder jullie zal het vast geen nieuws zijn, maar Serena Verbon van Beautylab heeft haar eigen boek uitgebracht. Zelf volg ik Serena al een aantal jaar, omdat ik haar een ontzettend leuke meid vind en ze echt een hele leuke blog heeft. Toen ik hoorde dat ze haar eigen boek had geschreven, bestelde ik hem meteen. Vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind.

IMG_0721

Tip: Wil je de tekst op de achterkant van het boek kunnen lezen? Klik dan op de afbeelding. Hij wordt dan vergroot waardoor de tekst makkelijk leesbaar is.

IMG_0722

Serena’s Stijlgids is opgedeeld in verschillende hoofdstukken waaronder Beauty, Fashion. Interieur e.d. Ieder hoofdstuk staat vol met leuke tips, tricks, how to’s, do it yourselfs en nog veel meer. Zo staan er artikelen van haar blog in het boek, maar ook nieuwe onderwerpen zijn in het boek verwerkt.

IMG_0733

Het hele boek staat vol met de mooiste foto’s, die vrijwel allemaal gemaakt zijn door Serena zelf. De foto’s op haar blog vind ik altijd al mooi, maar ik vind dat ze zichzelf voor haar boek heeft overtroffen.

En wat vind ik van het boek? Ik vind het heel erg leuk! Vooral alle do it yourself projectjes vind ik heel erg leuk om gebundeld te hebben in een boek, waardoor ik ze makkelijker terug van vinden dan wanneer ik deze op haar blog zou moeten vinden.

Het boek is heel erg leuk als een soort naslagwerk. Het is geen boek wat je een keertje leest en daarna nooit meer. Nee, dit is een boek dat je uit de kast haalt wanneer je specifiek ergens naar opzoek bent of inspiratie zoekt. Een boek waar ik van houd dus.

Serena’s Stijlgids is te koop op bol.com voor €22,50.

4 Comments

 • Natascha 5 mei 2015 at 16:12

  Dit lijkt me echt zo een fijn boek om af en toe eens in te bladeren. Ik denk dat ik hem ook eens ga bestellen 🙂

 • Natascha 5 mei 2015 at 16:11

  Dit lijkt me echt zo een fijn boek voor af en toe eens in te bladeren. Ik denk dat ik hem ook eens ga bestellen 🙂

 • Bettie 5 mei 2015 at 14:22

  De DIY lijken mij dan nog wel leuk! Ik zag het boek laatst al in de boekenwinkel liggen.

 • Joanne 5 mei 2015 at 12:01

  Leuk dat er ook DIY projectjes in staan! En de foto’s zijn inderdaad heel mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×