Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen – 010 Sleeping Beauty’s Rose

28 februari 2017 10 Comments

Zoals jullie al konden zien tijdens de Catrice first impression video, kocht ik de Liquid Luminizer Strobing Pen in 010 Sleeping Beauty’s Rose. In de video liet ik je mijn eerste indruk al zien, maar vandaag is het tijd voor een volledige review. Hoe is deze vloeibare highlighter mij bevallen?

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen - 010 Sleeping Beauty's Rose

De highlighter zit in een stickvormige verpakking: wel zo handig voor een vloeibare highlighter. De kleur van de verpakking matcht ook met de highlighter zelf: 020 heeft een gouden verpakking en deze een rosé gouden. Handig, want zo kun je ze makkelijk uit elkaar houden!

De applicator van de highlighter is een soort kwastje. Je draait aan de onderkant van de stick en uit het kwastje komt het product. Handig met aanbrengen en goed te doseren!

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen - 010 Sleeping Beauty's Rose

Links zie je een swatch van een streep highlighter, rechts heb ik de highlighter wat meer verspreid zodat de glans beter zichtbaar zou zijn. Helaas vind ik op deze foto’s de highlighter niet tot zijn recht komen. In het echt is hij veel glanzender.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen - 010 Sleeping Beauty's Rose

Gelukkig komt dit op de foto hierboven wel goed over: ik bracht hier de highlighter aan op mijn jukbeenderen. Zelf vind ik het altijd lastig met vloeibare highlighter: breng je deze nu voor of na je poeder aan? Ik weet dat vloeibare producten eigenlijk onder je poeder aangebracht moeten worden, omdat ze anders je poeder weer verschuiven en ervoor zorgen dat alles ophoopt. Toch wil ik highlighter liever na mijn poeder aanbrengen om de glans te behouden: wat doen jullie in dit geval?

In ieder geval ben ik echt verliefd op de glans die deze highlighter geeft. Zelf had ik nog geen roze/rosé gouden highlighters in mijn stash liggen dus dit is echt een hele mooie toevoeging.

De Catrice Liquid Luminizer Stobing Pen in 010 Sleeping Beauty’s Rose kost €3,99

10 Comments

 • Britt van Ommeren 28 februari 2017 at 19:27

  Hij geeft een onwijs mooi resultaat zo te zien, heel natuurlijk, maar toch die mooie en gezonde glow. Fijne review!

 • Daniëlle 28 februari 2017 at 19:12

  Ik vind hem erg mooi ! inderdaad lastig in welke volgorde je het hoort aan te brengen.

  • Irina 28 februari 2017 at 20:33

   Ja dat is waarom ik vloeibare highlighter er zelf niet zo snel bij pak.

 • Lonneke 28 februari 2017 at 13:45

  Op de laatste foto komt inderdaad het effect goed over. Ik vind voor Catrice de kwaliteit wel goed. Zelf gebruik bijna nooit een vloeibare highlighter.

  • Irina 28 februari 2017 at 14:20

   Ik gebruik helaas ook vrijwel nooit vloeibare highlighter, maar zo wel dan pak ik deze er zeker vaker bij! ^^

 • Maaike 28 februari 2017 at 10:18

  Staat je prachtig! Je zou altijd af kunnen poederen met een poeder highlight? En ik heb je genomineerd voor de blogger recognition award.

  • Irina 28 februari 2017 at 10:58

   Aah wat onwijs lief!

 • Brittany 28 februari 2017 at 09:23

  Het ziet er prachtig uit maar persoonlijk ben ik niet zo een fan van vloeibare highlighters.

  • Irina 28 februari 2017 at 10:59

   Dat heb ik inderdaad ook.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×