Blogboek ~ Kelly Deriemaeker

20 januari 2015 10 Comments

IMG_0264

Omdat ik serieuzer verder wil met mijn blog en o.a. vaker ben gaan posten heb ik ook gelijk het Blogboek aangeschaft van Kelly Deriemaeker. Hierin staan allemaal ontzettend handige tips en inspiratie om je blog op hoger niveau te krijgen. Vandaag review ik het boek voor jullie, omdat ik weet dat er een heleboel bloggers onder mijn volgers zitten, die hier vast ook nieuwsgierig naar zijn.

IMG_0267

Het Blogboek is gemaakt voor bloggers, of ze nou nog moeten beginnen of al jaren bezig zijn. Voor iedereen staat er wel iets nuttigs in. Van informatie over hoe je een blog moet opzetten tot informatie over wanneer je het beste je social media kunt updaten om de meeste bezoekers te krijgen en het vaakst gedeeld te worden. Heel erg ruim dus!

IMG_0274

In ieder hoofdstuk van het boek worden er 15 originele ideeën gegeven om een nieuwe blogpost te schrijven. Dit zijn ideeën die je op allerlei manieren kunt aanpassen, waardoor je een enorme waslijst aan ideeën krijgt. In totaal staan er 100 ideeën in, waar je er dus makkelijk 500 van kunt maken door ze net iets te veranderen!

IMG_0272

Naast het feit dat er ieder hoofdstuk blogideetjes langs komen, geven ook ieder hoofdstuk een aantal expert bloggers hun mening over het onderwerp van het hoofdstuk. Ze vertellen je hoe zij bepaalde dingen hebben aangepakt en hoe dit heeft uitgepakt, zodat jij niet dezelfde fout maakt of juist ziet welke manier er wel werkt.

In het boek staan allemaal ontzettend handige onderwerpen, waardoor voor iedereen wel iets te vinden valt wat voor hem/haar interessant is. Je kunt ook zelf kiezen welke hoofdstukken je wilt lezen, en hoeft ook niet alles te lezen. Er is namelijk geen vaste volgorde in het boek. Zelf lees ik ook alsmaar een random stukje uit het boek wat ik op dat moment interessant vind.

Jullie kunnen het vast wel merken: ik ben ontzettend enthousiast over het Blogboek! Het boek is voor €24,95 te koop op bol.com voor degenen die geïnteresseerd zijn!

10 Comments

 • Sofie 9 april 2015 at 07:52

  Het lijkt me echt een heerlijk boek om in de boekenkast te hebben! Zelf blog ik nu sinds september (sinds oktober onder de naam Sproetjespost) en ik merk dat ik het heel leuk vind om te doen, maar dat ik soms net wat meer zou willen kunnen. Om te beginnen wil ik dus een blogboek aanschaffen voor net dat kleine beetje extra. Zou je me deze aanraden of het boek How Blogs Work van Stephanie Duval? Ik hoor het graag (wellicht dat ik in de toekomst beide boeken in huis heb, maar ik zou er graag eerst eentje willen kopen om te kijken hoe het me bevalt).

  • Irina 9 april 2015 at 10:36

   Ik vind zelf How Blogs Work het meest volledig. Het leest makkelijk en je er staan onderwerpen in die ik in andere blogboeken nog niet ben tegen gekomen. Maar het Blogboek is ook heel erg fijn, wel minder compleet.
   Hopelijk heb je daar wat aan! (=

 • Martine 24 januari 2015 at 20:29

  Dit lijkt me echt een ontzettend leuk boek! Zodra ik geld heb, ga ik hem bestellen =)

  Xx

  • Irina 25 januari 2015 at 18:36

   Je zult er geen spijt van krijgen! Echt een top boek.

 • Carolien 20 januari 2015 at 19:00

  T ziet er echt super leuk uit! denk dat ik hem ook maar is aan ga schaffen

  xxx

 • Seline 20 januari 2015 at 10:42

  Ik heb het boek ook! Ontzettend blij mee 🙂

 • Bettie 20 januari 2015 at 09:24

  Wat een handig boekje voor als je een keer wat minder inspiratie hebt!

  • admin 20 januari 2015 at 18:41

   Zeker handig! Er staan ook echt originele ideeën in (=

 • Eva 20 januari 2015 at 08:38

  Wow dit lijkt me heel handig! Ik vind de vormgeving ook zo leuk, echt zo’n hebbeding 🙂

  • admin 20 januari 2015 at 09:10

   Ja het is echt een heel erg leuk boek!
   Of je nu net begint of al jaren bezig bent met bloggen, voor iedereen staat er wel iets in!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×