Reversed Makeup Challenge

19 juli 2017 No Comments

Een hele tijd terug kreeg ik van één van jullie de vraag om de Reversed Makeup Challenge te doen. Na te hebben opgezocht wat deze challenge precies inhield besloot ik hem te doen. Helaas duurde het langer dan dat de bedoeling was, maar vandaag kunnen jullie eindelijk kijken naar hoe ik mezelf in tegenovergestelde volgorde opmaak. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×