Beauty, Video

Regenboog oogschaduw look // Spelen met make up #3

Regenboog oogschaduw // Spelen met make up #3

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen kreeg ik niet alleen zin om nieuwe lente outfits bij elkaar te zoeken, maar ook om lekker te gaan experimenteren met kleurrijke make up. Ik besloot dan ook om alweer de derde aflevering van mijn Spelen met make up serie op te nemen en aan de slag te gaan met een regenboog oogschaduw-look. Kleurrijker dan een regenboog kan immers niet, toch? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rachel Kromdijk
    14 april 2020 at 15:51

    wauw wat een toffe look heb je ermee gemaakt zeg, hierdoor beginnen mijn make-up vingers ook weer te kriebelen..

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.