Realistische avond routine // Get Unready With Me

Realistische avond routine // Get Unready With Me

9 april 2021 No Comments

Vandaag laat ik je mijn realistische avond routine zien (Get Unready With Me), waarin ik je laat zien hoe laat ik stop met werken, hoe mijn skincare routine er in de avond uitziet en welke activiteiten ik doe om ervoor te zorgen dat ik ontspan na een lange dag. Daarnaast laat ik je zien hoe ik heerlijk vals meezing en dans op Dancing Queen: om het lekker realistisch te houden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×