Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges

28 november 2016 No Comments

Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges

Alweer een paar maanden terug kocht ik in Londen verschillende sponsjes van het merk Real Techniques. Al die tijd lagen ze in mijn ’te-reviewen’ bakje en kwam ik er maar niet aan toe om ze te testen. Van de week besloot ik ze er eens bij te pakken. Ik heb het over de Miracle Mini Eraser Sponges van Real Techniqes. Deze kleine sponsjes zouden perfect zijn voor het verbeteren van foutjes in je make up.

Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges

Je koopt de sponsjes in een verpakking van twee. Handig want ze schijnen voor verschillende doeleinden te gebruiken te zijn. Zo zou je ze dus kunnen gebruiken voor het verbeteren van foutjes in je make up: denk hierbij aan vlekken mascara. Daarnaast zouden ze ook heel handig moeten zijn voor het aanbrengen van concealer, ook daarvoor heb ik ze getest.

Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges

De sponsjes lijken qua vorm heel erg op de gewone Miracle Complexion Sponge. Ze zijn ook eivormig met aan één kant een punt waarmee je makkelijk in lastige hoeken kunt komen. Daarnaast hebben ze een plat oppervlak net als de grote variant. Het enige verschil zie je op de foto aan de bovenkant: er is nog een klein recht randje afgesneden. Waar dit precies handig voor is heb ik eerlijk gezegd nog niet kunnen uitvinden.

Ik heb ieder sponsje getest op een andere manier. Met het eerste sponsje bracht ik concealer aan onder mijn ogen en op wat onzuiverheden. Normaal gesproken gebruik ik hier de grote variant voor, maar ook deze mini versie werkt prima. Of het echt een must is wanneer je de grote variant al hebt? Nee, dat niet echt.

Het andere sponsje heb ik gebruikt om vlekjes mascara weg te halen rondom mijn ogen. Hier werkt hij goed voor: na een paar keer er overheen gaan met het sponsje is de mascara vlek weg. Voor onder de onderste wimpers vind ik de puntige kant van de spons echter net iets te breed, waardoor ik daar liever een wattenstaafje voor pak.

Al met al doen de sponsjes zeker goed hun werk. Zowel voor concealer als voor het verbeteren van make up foutjes werken ze prima. Toch heb ik niet het gevoel dat het een echte musthave is: met mijn grote spons kan ik net zo goed concealer aanbrengen en met een simpele wattenstaaf net zo goed mascara vlekken weghalen.

De Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges kosten €6.49

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×