Real Techniques Blush Brush

18 juli 2016 12 Comments

Real Techniques Blush Brush

Een tijdje terug kwam ik erachter dat de Etos tegenwoordig Real Techniques kwasten verkoopt. Aangezien ik de blush brush al tijden  op mijn verlanglijstje had staan besloot ik hem mee te nemen. Ik hoor een heleboel goede verhalen over de kwast: bevalt hij mij net zo goed?

De verpakking van de kwast is zoals we deze gewend zijn van Real Techniques: een simpel plastic doosje met informatie over de kwast. Echt ontzettend mooi vind ik het niet, maar de kwast is in ieder geval goed beschermd en de haartjes worden daardoor minder snel verbogen.

Real Techniques Blush Brush

De kwast zelf heeft ook de typische uitstraling van Real Techniques: de simpele dikke steel met een zwarte voet (waar de kwast op kan blijven staan). De kwast heeft een roze steel aangezien hij deel uitmaakt van de gezichtskwasten: deze zijn allemaal roze.

Real Techniques Blush Brush

De kwast zelf is heel anders dan andere blush kwasten die ik in mijn bezit heb. De meeste blush kwasten zijn namelijk schuin afgesneden. Deze kwast is groot, rond en lekker luchtig. Perfect om goed gepigmenteerde blush mee aan te brengen dus!

De kwast is ontzettend zacht en is fijn in gebruik. Zelf gebruik ik hem het liefst voor heel erg gepigmenteerde blushes: deze brengt hij heel erg natuurlijk aan. Wanneer ik een blush heb die minder goed gepigmenteerd is dan breng ik hem liever aan met een schuin afgesneden kwast waarvan de haren dichter op elkaar staan.

De Real Techniques Blush Brush kost €12,50

12 Comments

 • Sara | MevrouwMiauw 18 juli 2016 at 19:41

  Ik heb deze kwast in fake versie (hij lijkt zó ongelofelijk veel op de echte, dat je hem bijna niet zou kunnen onderscheiden) en ik ben er ook super blij mee. Deze kwast vind ik zelf ook ideaal voor het aanbrengen van zeer gepigmenteerde blushes. Deze kwast zorgt er voor dat dit soort blushes lekker luchtig aangebracht worden.

  • Irina 18 juli 2016 at 22:00

   Dat klinkt inderdaad precies als de echte!

 • Astrid 18 juli 2016 at 19:17

  Zulke fijne kwasten dit! Ik vind ze er ook nog eens heel mooi uitzien.

  • Irina 18 juli 2016 at 22:01

   Ja en ook ontzettend handig dat je ze kunt neerzetten ^^

 • Melike 18 juli 2016 at 17:01

  Alle kwasten van dit merk vind ik fijn in gebruik!

  • Irina 18 juli 2016 at 22:01

   Degene die ik heb geprobeerd vind ik in ieder geval super!

 • Mariska 18 juli 2016 at 09:23

  Blijf hier maar goede dingen over horen! Misschien toch eens binnen slepen 😛

  • Irina 18 juli 2016 at 11:49

   Haha zeker een keer proberen!

 • hilde 18 juli 2016 at 08:51

  Ik heb 3 kwasten van Real Techniques, maar wil zeker nog een paar aanschaffen. Deze heb ik nog niet, ziet er zeker fijn uit.

  • Irina 18 juli 2016 at 08:57

   Zeker een aanrader! Ben er onwijs blij mee ^^

 • Natascha 18 juli 2016 at 08:11

  Ik heb deze kwast ook al een hele tijd en vind hem nog steeds erg fijn. En hij blijft ook mooi!

  • Irina 18 juli 2016 at 08:56

   Goed om te horen!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×