Reageren op vooroordelen over influencers

Reageren op vooroordelen over influencers

4 april 2020 No Comments

Een aantal maanden terug maakte ik een video waarin ik reageerde op alle roddels en vooroordelen die jullie over mij hadden. Die video werd goed ontvangen en daarom leek het me leuk om opnieuw zo’n soort video te maken: maar dit keer niet over mij specifiek. Ik liet jullie allerlei vooroordelen opsturen die jullie zelf hebben/hebben gehoord over influencers en ga ze allemaal langs om te ontkrachten of bevestigen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×