Lifestyle, Video

Reageren op jullie roddels/vooroordelen over mij

Reageren op jullie roddels/vooroordelen over mij

Een tijd terug maakte ik een juicy Q&A voor jullie, waar mega goed op gereageerd werd. Ik besloot dan ook dat het tijd was voor nog zo’n populaire video: eentje waarin ik reageer op al jullie roddels en vooroordelen over mij. Jullie konden dingen insturen via Instagram en vandaag ga ik alles ontkrachten of bevestigen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    10 juni 2019 at 17:58

    Wat een eerlijke video Irina, met plezier n gekeken, dit mag van mij best vaker hoor 😊

    petje af meid!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.