Reageren op jullie roddels/vooroordelen over mij

Reageren op jullie roddels/vooroordelen over mij

10 juni 2019 1 Comment

Een tijd terug maakte ik een juicy Q&A voor jullie, waar mega goed op gereageerd werd. Ik besloot dan ook dat het tijd was voor nog zo’n populaire video: eentje waarin ik reageer op al jullie roddels en vooroordelen over mij. Jullie konden dingen insturen via Instagram en vandaag ga ik alles ontkrachten of bevestigen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 10 juni 2019 at 17:58

  Wat een eerlijke video Irina, met plezier n gekeken, dit mag van mij best vaker hoor 😊

  petje af meid!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×