Queen of Jetlegs x NA-KD shoplog

Queen of Jetlegs x NA-KD shoplog

9 oktober 2020 No Comments

Noor AKA Queen of Jetlags komt opnieuw uit met een collectie bij NA-KD. Natuurlijk moest ik deze collectie voor je testen en dus besloot ik zeven items uit de Queen of Jetlags x NA-KD collectie te bestellen. In totaal laat ik je vandaag vier outfits zien, kijk ik hoe de kwaliteit en de fit van de items is en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×