Queen of Jetlags x NA-KD shoplog

Queen of Jetlags x NA-KD shoplog

31 mei 2020 No Comments

NA-KD kwam afgelopen week weer met een nieuwe influencer collectie uit: Queen of Jetlags x NA-KD. De collectie zit vol met vrolijke pastelkleurtjes, lichte stoffen en heerlijke items voor de lente en zomer. Ik besloot een aantal items uit de collectie te bestellen en samen met jullie te kijken of het wat is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×