Q&A: mijn liefdesleven, gewicht & meer

Q&A: mijn liefdesleven, gewicht & meer

31 maart 2021 No Comments

Ik besloot dat het wel weer eens tijd werd voor een oude vertrouwde Q&A. Jullie konden via Instagram al jullie vragen insturen en ik probeer vandaag zo veel mogelijk te beantwoorden. Ik heb het o.a. over mijn liefdesleven, mijn gewicht, hoe ik omga met het verlies van mijn vader en opa en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×