Q&A // Alles over mijn solo reis naar Londen

Q&A // Alles over mijn solo reis naar Londen

24 september 2022 No Comments

Vandaag is het tijd voor een oude vertrouwde Q&A, gezien ik voor en tijdens mijn solo reis naar Londen een heleboel vragen kreeg op social media. In deze video probeer ik dan ook al jullie vragen te beantwoorden rondom mijn reis, hoe het me is bevallen en alles wat jullie maar willen weten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×