PWM – When Life Gives You Lemons

11 mei 2016 No Comments

PWM - When Life Gives You Lemons

Eindelijk heb ik weer eens een Plan With Me (PWM) video uit mijn #OrdinaryPlanning serie voor jullie! Ik ben een tijd lang eigenlijk niet bezig geweest met mijn Erin Condren Lifeplanner, en dacht dat jullie de PWM filmpjes ook niet zo interessant vonden om te zien. Toch kreeg ik vragen wanneer er weer een kwam dus ik nam er snel een op! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Stickers

Printable Lemonade Kit – hier –
Printable Blog Stickers – hier –
Printable YouTube Stickers – hier –
Weer Icoon Stickers – hier – 
Quote Stickers – hier – 
Plaatje Limonade Kan – Action 3D kaarten boek

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×