7 Budget Lente/Zomer Lipkleuren

18 mei 2016 3 Comments

7 Budget Lente/Zomer Lipkleuren

De lente is alweer een tijdje officieel begonnen en ook de zon heeft zich gelukkig al meerdere keren laten zien. Het leek me wel leuk om daarom 7 budget lente en zomer lipkleuren te laten zien: felle kleurtjes die jij volledig kunt rocken deze lente en zomer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Kim 19 mei 2016 at 18:02

  Mooie kleurtjes, ze staan je ook goed! Die van Essence vind ik heel leuk!

 • Melike 18 mei 2016 at 22:00

  Ik vind de kleuren echt super mooi! Inderdaad echt zomers. Ik vind zowiezo dat Kiko het altijd zo goed doet wat betreft de kleur.

 • Laura 18 mei 2016 at 20:56

  KIKO heeft echt super lipsticks & -potloden in assortiment zitten! Helaas nog geen echte winkel dicht in de buurt, maar gelukkig wel heel snel online te bestellen in ons Belgenland!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×