PWM | Maart Maandoverzicht

24 februari 2016 No Comments

PWM | Maart Maandoverzicht

Ik heb vandaag weer een #OrdinaryPlanning video voor jullie. Een Plan With Me (PWM) video van het maandoverzicht van de maand maart. Het thema van de kit die ik heb gebruikt was Sint Patrick’s Day, maar aangezien we dat hier niet vieren heb ik het omgetoverd tot een lente thema aangezien de lente weer gaat beginnen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Klik hier voor de Printable Sticker Kit

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×