Puzzelen & LUSH Kitchen unboxing // WEEKVLOG #77

Puzzelen & LUSH Kitchen unboxing // WEEKVLOG #77

6 juli 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week ben ik weer lekker aan het puzzelen geslagen, heb een heel erg productief filmdagje, doe een lekker masker en doe een LUSH Kitchen unboxing samen met mijn moeder van de box van juni. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×