Pull & Bear shoplog // SHOP OR FLOP

Pull & Bear shoplog // SHOP OR FLOP

10 augustus 2022 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop. In deze video test ik kleding-(web)shop Pull & Bear uit op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Ik test in totaal vier verschillende outfits voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking met CashbackPlaza

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×