Pull & Bear broeken shoplog // 6 maat XL broeken vergelijken

Pull & Bear broeken shoplog // 6 maat XL broeken vergelijken

29 januari 2020 3 Comments

Het is tijd voor de tweede video in mijn broeken shoplog serie. Dit keer bestelde ik door de vele aanvragen van jullie 6 verschillende broeken bij de Pull & Bear. Alle broeken kocht ik in een maat XL/42 en pas ik voor je aan. Welke broeken passen er wel en welke komen niet eens over mijn kont? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Suzanne 3 februari 2020 at 17:34

  Ik merk zelf ook dat er zo ontzettend veel verschil in zit!
  Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek – Week 4 & 5 – Vrij!My Profile

 • Ilona Wielinga 30 januari 2020 at 10:27

  Blijft toch best bijzonder dat er zoveel verschil tussen zit. Ik heb zelf maatje 36/38, maar merk vaak ook echt wel een verschil tussen verschillende broeken.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Mijn bullet journal van februariMy Profile

 • Rachel 30 januari 2020 at 10:16

  Wat leuk dat je hier een video van hebt gemaakt, zelf stop ik even met broeken want ik heb er teveel en momenteel ben ik nog te rond van de Kerst waardoor ik er weinig meer pas XD

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×