Propedeuse uitreiking // WEEKVLOG #25

27 september 2017 No Comments

Afgelopen week had ik eindelijk mijn propedeuse uitreiking, kreeg een aantal hele leuke LUSH producten cadeau, ging in bad met één daarvan en liet dit uitgebreid aan jullie zien en werd helaas aan het eind van de week ziek. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×