Propedeuse gehaald & zieke Brown // WEEKVLOG #19

5 juli 2017 2 Comments

Afgelopen week filmde ik 5 dagen, i.p.v. 7 dagen voor mijn weekvlog. Dat komt doordat ik afgelopen zaterdag op vakantie ben gegaan! Deze week stond dan ook in het teken van vooruit werken voor mijn vakantie. Toch had ik ook leuk nieuws: ik hoorde dat ik mijn propedeuse gehaald heb! Daarnaast bleek arme Brownie heel erg veel jeuk te hebben waardoor we de dierenarts erbij moesten halen. Wat er precies aan de hand is? Kijk snel de video!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • ria 5 juli 2017 at 08:22

  Leuk vlog Irina!

 • chucky1012 5 juli 2017 at 06:29

  Gefeliciteerd!

  Xoxo

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×