Productieve werkweek, nieuwe schoenen & strandwandeling // WEEKVLOG #104

Productieve werkweek, nieuwe schoenen & strandwandeling // WEEKVLOG #104

1 maart 2021 No Comments

Afgelopen week had ik een heerlijk productieve werkweek en zat ook lekker in mijn vel. Ik ontving nieuwe schoenen van Omoda, maakte de tweede kleine bedrijven shoplog, ging lekker puzzelen en bullet journalen en maakte een duin- en strandwandeling met mijn moeder. In deze weekvlog neem ik je mee in mijn week: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×