Productieve week & kleine Action shoplog // WEEKVLOG #83

Productieve week & kleine Action shoplog // WEEKVLOG #83

31 augustus 2020 No Comments

De weekvlogs zijn weer terug van weggeweest! Ik neem je vandaag mee in mijn eerste werkweek terug van vakantie, waarin ik heerlijk productief was. Ik laat jullie mijn nieuwste plant zien, een lekker recept voor Mexicaanse salade, mijn studieboeken komen binnen en ik ga met mijn moeder langs wat woonwinkels. Aan het einde doe ik zelfs nog een kleine Action shoplog: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×