Productief vanuit huis, duurzame panty's & handmade flared legging // WEEKVLOG #89

Productief vanuit huis, duurzame panty’s & handmade flared legging // WEEKVLOG #89

26 oktober 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week was ik lekker productief vanuit huis aan het werk, waarbij ik jullie hulp nodig heb voor een aantal projecten. Daarnaast bestelde ik voor mijn moeder een handmade flared legging voor haar verjaardag, kreeg zelf een enorm pakket met kleding van MS Mode opgestuurd en geef jullie een tip voor duurzame panty’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×