Primark waterfall braider tool testen

15 december 2017 No Comments

Een paar maanden terug ging ik langs de Primark en daar kocht ik o.a. een tool voor je haar waarmee je op een makkelijke en snelle manier een watervalvlecht zou kunnen maken. Zo vlak voor de kerst leek dit me de perfect om een leuk feestelijk kapsel mee te maken dus ik besloot hem voor jullie te testen in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×