Primark Shoplog + What I Got For Christmas 2016

28 december 2016 1 Comment

Afgelopen vrijdag ging ik samen met Samantha heerlijk shoppen bij de Primark in Den Haag. Ik kocht daar een aantal hele leuke kledingitems en een paar kerst cadeautjes voor mijn ouders. Daarnaast is het natuurlijk net kerst geweest dus ook daar heb ik cadeaus gekregen. In deze video laat ik je zowel mijn Primark aankopen zien als mijn gekregen kerst cadeaus. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 28 december 2016 at 14:18

  Leuke blouse jo, die houthakkersblouse! En mooie kerstcadeautjes!
  Fijne vakantie nog

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×