Fashion, Persoonlijk, Video

Primark Shoplog + What I Got For Christmas 2016

Afgelopen vrijdag ging ik samen met SamanthaΒ heerlijk shoppen bij de Primark in Den Haag. Ik kocht daar een aantal hele leuke kledingitems en een paar kerst cadeautjes voor mijn ouders. Daarnaast is het natuurlijk net kerst geweest dus ook daar heb ik cadeaus gekregen. In deze video laat ik je zowel mijn Primark aankopen zien als mijn gekregen kerst cadeaus. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Ria
    28 december 2016 at 14:18

    Leuke blouse jo, die houthakkersblouse! En mooie kerstcadeautjes!
    Fijne vakantie nog

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.