Primark pashokjes shoplog - september 2019

Primark pashokjes shoplog – september 2019

13 september 2019 No Comments

Afgelopen week besloot ik na mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel direct nog even langs de Primark te gaan, aangezien ik nu toch in Den Haag was. Ik was erg benieuwd welke nieuwe items er nu in de winkel zouden hangen voor de herfst en nam dan ook een Primark pashokjes shoplog voor jullie op. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×