Primark pashokjes shoplog – november 2017

12 november 2017 No Comments

Afgelopen maandag besloot ik spontaan om lekker even in mijn eentje naar Den Haag te gaan en hier een kijkje te nemen bij de Primark. Ik nam mijn camera weer mee in de pashokjes en laat jullie daar zien waarom ik bepaalde items wel of niet mee nam naar huis. Thuis laat ik ook nog even wat overige spulletjes zien die ik kocht: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×