Primark pashokjes shoplog met EliseDingen

Primark pashokjes shoplog met EliseDingen

9 augustus 2019 No Comments

Vorige week had ik een gezellig dagje in Utrecht op de planning staan samen met Elise van het YouTube kanaal EliseDingen. We gingen gezellig lunchen, foto’s maken maar ook even shoppen bij de nieuwe Primark in Hoog Catharijne. Ik besloot een pashokjes shoplog te filmen met alle items die we pasten: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×