Primark pashokjes shoplog - mei 2019

Primark pashokjes shoplog – mei 2019

29 mei 2019 No Comments

Afgelopen maandag besloot ik weer eens langs de Primark in Den Haag te gaan, aangezien ik korte spijkerbroekjes nodig heb voor mijn vakantie komende maand. Ik kon nergens slagen en had gezien dat de Primark heel veel verschillende modelletjes had hangen. Tijd voor een pashokjes shoplog dus! Ik neem jullie mee in de Primark, laat thuis zien wat ik verder kocht en heb ook nog wat geshopt bij de Stradivarius en New Yorker aan het einde. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×