Fashion, Video

Primark pashokjes shoplog – mei 2019

Primark pashokjes shoplog - mei 2019

Afgelopen maandag besloot ik weer eens langs de Primark in Den Haag te gaan, aangezien ik korte spijkerbroekjes nodig heb voor mijn vakantie komende maand. Ik kon nergens slagen en had gezien dat de Primark heel veel verschillende modelletjes had hangen. Tijd voor een pashokjes shoplog dus! Ik neem jullie mee in de Primark, laat thuis zien wat ik verder kocht en heb ook nog wat geshopt bij de Stradivarius en New Yorker aan het einde. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.