Primark pashokjes shoplog // februari 2020

Primark pashokjes shoplog // februari 2020

2 februari 2020 2 Comments

Ik besloot weer eens een kijkje te nemen in de Primark om te zien of de nieuwe collectie al in de winkels hing. Die hing er zeker: er waren allerlei toffe nieuwe winter items maar ook de lente collectie hing al volop in de rekken. Ik nam uiteindelijk acht items mee het pashokje in en laat ze allemaal aan je zien in deze Primark pashokjes shoplog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 3 februari 2020 at 17:33

  Erg leuk om te zien!

 • Rachel 3 februari 2020 at 11:01

  Wat een leuke video heb je ervan gemaakt! Staat je goed 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×