Primark nagellak advent kalender unboxen

13 december 2017 No Comments

Afgelopen week konden jullie al zien dat ik een mystery box open maakte die ik kreeg van lief vriendinnetje Danique. In die box zat o.a. een hele toffe Primark nagellak advent kalender die ik vandaag voor jullie ga openen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×