Beauty, Video

Primark Matte Lips Vault testen

Primark Matte Lips Vault testen

Afgelopen week kwam ik bij de Primark de Matte Lips Vault tegen en besloot op Instagram aan jullie te vragen of jullie hier een video over wilden zien. Ik kreeg ontzettend veel enthousiaste reacties en nam de vault dan ook mee naar huis. In deze video laat ik je alle tien de lipsticks zien: ik swatch ze op mijn arm en laat zien hoe ze op mijn lippen staan. Is de vault zijn geld waard of kun je hem beter laten liggen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.