Primark Matte Lips Vault testen

Primark Matte Lips Vault testen

10 januari 2020 No Comments

Afgelopen week kwam ik bij de Primark de Matte Lips Vault tegen en besloot op Instagram aan jullie te vragen of jullie hier een video over wilden zien. Ik kreeg ontzettend veel enthousiaste reacties en nam de vault dan ook mee naar huis. In deze video laat ik je alle tien de lipsticks zien: ik swatch ze op mijn arm en laat zien hoe ze op mijn lippen staan. Is de vault zijn geld waard of kun je hem beter laten liggen? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×