Primark Lip Kit Vault testen

Primark Lip Kit Vault testen

14 december 2019 1 Comment

Ik liet jullie een tijd terug in mijn Primark kerst shoplog al zien dat ik de Primark Lip Kit Vault kocht. Natuurlijk wilde ik deze vault aan jullie laten zien en besloot ik hem dan ook op video voor jullie te testen. De vault is namelijk te koop voor maar €15,-, wat neer komt op maar €3,- per lipkleur. Een heerlijk budget product dus, maar is hij ook de moeite waard? Ik laat het je zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Bianca Schrijft 14 december 2019 at 21:45

  Op de een of andere manier durf ik niet zo goed make-up te kopen bij de Primark. Ik heb er met kleding al moeite mee met kleding, na het zien van een docu over de Primark fabriek. Je zag daar alleen zoveel verontreiniging en dan krijg ik met make-up toch lichte smetvrees. Hoe goed het er ook uit ziet en hoe geweldig de resultaten zijn na aanbrengen. Dan heb je nog de zeer aangename prijzen. Misschien had ik die docu beter nooit kunnen kijken.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×