Primark kerst/winter pashokjes shoplog

Primark kerst/winter pashokjes shoplog

16 december 2018 No Comments

Met de kerst die steeds dichterbij komt besloot ik weer eens langs de Primark te gaan om kerst cadeaus te kopen en te kijken naar de nieuwe kerst/winter collectie. Ik pas een aantal hele toffe nieuwe items, koop daarnaast nog een aantal toffe badproducten en sloffen en laat jullie in deze video alles zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×