Primark kerst shoplog 2019

Primark kerst shoplog 2019

27 november 2019 1 Comment

Afgelopen week besloot ik een kijkje te nemen bij de Primark in Amsterdam aangezien ik wist dat ze daar een heleboel kerst producten in de winkel hebben liggen/hangen. Uiteindelijk kwam ik thuis met een tas vol met leuke kerst decoratie, een pyjama en schattige slofjes en ook alvast een aantal cadeautjes voor de decembermaand. Tijd voor een gezellige Primark kerst shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 28 november 2019 at 10:21

  Wat een leuke items heb je geshopt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×