Primark Disney stationary adventskalender 2019 unboxing

Primark Disney stationery adventskalender 2019 unboxing

8 oktober 2019 1 Comment

Gisteren ging ik naar de Primark, aangezien ik veel vragen had gekregen om hun Harry Potter adventskalender te unboxen. Helaas kon ik deze kalender niet vinden, maar ik kwam wel de Primark Disney stationery adventskalender tegen. Deze nam ik natuurlijk mee om aan jullie te laten zien. Na Disney kerstballen is het vandaag dan ook tijd voor Disney stationery: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 11 oktober 2019 at 22:48

  Wat leuk!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×