Lifestyle, Video

Primark Disney stationery adventskalender 2019 unboxing

Primark Disney stationary adventskalender 2019 unboxing

Gisteren ging ik naar de Primark, aangezien ik veel vragen had gekregen om hun Harry Potter adventskalender te unboxen. Helaas kon ik deze kalender niet vinden, maar ik kwam wel de Primark Disney stationery adventskalender tegen. Deze nam ik natuurlijk mee om aan jullie te laten zien. Na Disney kerstballen is het vandaag dan ook tijd voor Disney stationery: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    11 oktober 2019 at 22:48

    Wat leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.